Garantie

For life, dat zeggen we niet zomaar, dit is de laatste koptelefoon die je ooit nodig zult hebben, dat is onze belofte. Op deze pagina kun je vinden wat voor garantie wij geven, en wat de voorwaarden zijn.

In Nederland is de de wet over garantie eigenlijk heel eenvoudig. De wet zegt namelijk dat een product deugdelijk moet zijn. Goed dus, je krijgt bij ons een goed product dat doet wat je er van kunt verwachten en meer dan dat. Als onverhoopt toch iets kapot gaat dan lossen wij dat voor je op, dat gaat overigens erg makkelijk doordat we de koptelefoons van Woodies helemaal modulair hebben gemaakt.

Onze garantie werkt als volgt:

Normale garantie

Gaat het onderdeel kapot zonder dat er iets abnormaals mee is gebeurt dan is dat onze verantwoordelijkheid. Omdat alles onderhevig is aan slijtage vinden wij het eerlijk dat we je twee jaar garantie geven op de oorkussens en het snoer. Op de rest van de koptelefoon geldt een garantietermijn van 5 jaar.

Woodies for life garantie.

Gaat er een onderdeel van de koptelefoon kapot, dan vervangen wij dat onderdeel sowieso eenmalig zonder kosten. Die lieve kleuter die net iets té enthousiast was met de schaar, je knagende konijn, of per ongeluk toch je eigen onhandigheid. Het maakt allemaal niks uit we vervangen het. Deze garantie geldt ook als de normale garantietermijn is verlopen.

Hoe gaat dat in z’n werk?

1. Stuur een mail naar garantie@woodies-audio.nl. Vertel welk onderdeel je graag wilt ontvangen en waar we dat onderdeel heen mogen sturen.
2. Je krijgt van ons een bevestiging via email.
3. Stuur het onderdeel dat beschadigd is op naar: Veurseweg 215Q 2251AC Voorschoten
Let op! Deze verzendkosten moet je zelf betalen. (De oorkussens, schroefdoppen en het snoer hoeven niet op gestuurd te worden)
4. Vervolgens sturen wij jou gratis een vervangend onderdeel.

Gaat hetzelfde onderdeel dan toch nog eens stuk? Dan kun je een vervangend onderdeel bestellen in de webshop.

Zo blijft de afvalberg laag, en kun jij voor altijd rekenen op goed geluid, met een goed gevoel.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.