Beter materiaal

Hout!

Ons favoriete materiaal om mee te werken.Dat is niet alleen omdat het er zo mooi uit ziet, maar ook omdat een hernieuwbare grondstof is.

Door hout als grondstof te gebruiken hoeft er minder aardolie uit de grond gehaald te worden. Het hout dat wij gebruiken is op verantwoorde wijze gekapt. Het grootste deel daarvan komt zelfs gewoon uit Nederland.

 

Levenslange garantie.

Woodies for life! koptelefoons met levenslange garantie.

Een aanwinst voor het leven, waar je oneindig veel plezier aan gaat beleven.

Woodies zijn modulair ontworpen, daardoor is het super makkelijk om een onderdeel te vervangen als er iets kapot gaat. Als dat gebeurt vervangen wij je onderdeel de eerste keer kosteloos. Daarna kun je alle onderdelen ook nog los aanschaffen.

Zo blijft de afvalberg laag. En kun jij voor altijd rekenen op goed geluid, met een goed gevoel.
Meer lezen over deze garantie? Kijk op woodies-audio.nl/garantie

 

Onze bijdrage aan de aarde

Bomen planten en water bunds graven.

Kort gezegd is de missie van Woodies betere producten maken voor een betere wereld. Wij vinden dat we daar al erg goed mee bezig zijn door de manier waarop we onze koptelefoons maken, en de materialen die we gebruiken, maar het kan natuurlijk altijd beter. Om er voor te zorgen dat onze netto impact op de wereld positief is doen we nog twee dingen.

  • We planten een boom, dat doen we nu niet zelf, maar we doen een donatie ter waarde van 1 boom per koptelefoon. Van 1 volgroeide boom kun je minstens 100 koptelefoons kunnen maken.
  • Met bomen planten alleen wordt de wereld nog niet perse meteen groener, daarom werken we ook samen met een hele toffe organisatie met de naam Justdiggit. De naam verraadt al een beetje wat zij doen, ze graven…. Maar dat doen ze niet zomaar. Door gebruik te maken van traditionele vergroeningstechnieken en nieuwe technologie maken ze samen met boeren in Afrika droge gebieden weer groen en vruchtbaar. Goed voor de lokale bevolking, en erg belangrijk om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

.

 

 

 

 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.