Zit dat wel lekker zo een houten koptelefoon?

Ja, wij vinden van wel. Om er voor te zorgen dat de koptelefoon lekker zit hebben we hem zo ontworpen dat de pasvorm goed op je hoofd past. daarnaast hebben we hele lekkere kussens (die niet van hout zijn) waardoor je koptelefoon altijd goed zit.

Er is een onderdeel kapot gegaan, hoe maak ik gebruik van de "for life" garantie van Woodies

Hè, wat vervelend voor je dat er iets kapot is gegaan. Je kunt heel makkelijk gebruik maken van deze garantie. De stappen daarvoor staan op onze garantie pagina. Alvast veel luisterplezier!

 

Waarom ziet mijn koptelefoon er anders uit als op de foto?

Hoe is de kwaliteit van het geluid?

Super goed natuurlijk! Of toch niet? Probeer het anders zelf, dat kan in een aantal winkels, of door er eentje te bestellen. Als het niet bevalt kun je kosteloos retourneren.

We hebben erg ons best gedaan om de klankkast en de speaker zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Ons doel daarbij is om een zo natuurlijk mogelijke weergave van het geluid te creëren.

Kunnen ze tegen water?

ja en nee.We hebben een matte beschermlaag aangebracht op het hout, en de elektronica zit veilig “binnen” in de koptelefoon. Dus een buitje is geen probleem, maar douchen met een koptelefoon op is daaraan tegen niet aan te raden.

Kan ik iets terug sturen?

Ja zeker! Als je ons binnen 14 dagen na ontvangst laat weten dat je jouw aankoop toch graag terug wilt sturen kan dat kosteloos. Meer informatie hierover vind je op de pagina over het herroepingsrecht.

Hoe planten jullie de bomen?

Dat doen wij in samenwerking met verschillende initiatiefnemers. We planten de  bomen dus niet zelf, maar wij betalen deze organisaties om dat voor ons te doen. De bomen worden op plekken geplant waar ze een positieve invloed hebben op mens en milieu.

Wat is Justdiggit en wat doen zij?

Justdiggit is een organisatie die samen met boeren in Afrika droge gebieden weer groen maakt door gebruik te maken van traditionele vergroeningstechnieken en nieuwe technologie. Wij van Woodies dragen daar aan bij door voor elke verkochte koptelefoon een donatie te leveren aan Justdiggit. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina over onze missie.

Ik ben fan van Woodies! Waar kan ik fanmail naartoe sturen?

Cool! fanmail is altijd welkom. Check deze pagina voor meer info

Mijn vraag staat er niet tussen, waar kan ik het antwoord vinden?

We gaan je vraag persoonlijk beantwoorden.

Je kunt ons bereiken via e-mail: info@woodies-audio.nl , telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 via 0640128634 of stuur een brief. Ons hoofdadres is: Veurseweg215Q 2251AC Voorschoten

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.